Waterval 13/14-6: schrijven

Invullen!

Vul de gaten in en druk op "Check" om je antwoorden te controleren. Gebruik de "Hint" button om een letter te krijgen als je het antwoord niet weet. Maar let op: je verliest punten hiermee!
(Fill in all the gaps, then press "Check" to check your answers. Use the "Hint" button to get a free letter if an answer is giving you trouble. Note that you will lose points if you ask for hints!)
Een bezoek is ook een afspraak
Gisteren zijn Maarten en Carla bij Sam en Suzan op bezoek (gaan). Ze hebben daar vlaai (eten) en koffie (drinken). Het was heel erg gezellig. Ze hebben (praten) over hun kinderen. Carla heeft vorige maand voor het eerst haar jongste dochter Karin naar school (brengen). Ze heeft daar haar eerste woordje (leren). Eerst heeft de juffrouw het woordje (lezen) en daarna heeft ze zelf het woord uitgesproken. Karin heeft tot nu toe een leuke tijd (hebben) op school. Ze heeft niet één keer (huilen) en ze heeft niemand (schoppen) of (slaan). Ze heeft al haar huiswerk (maken) en al veel dingen aan de juffrouw (vragen).